Sportschool 2019

Een gezonde geest in een gezond lichaam: daar gaan we voor. In de middagpauze organiseren we regelmatig voetbalcompetities, basketbaltornooien of andere sportieve middagactiviteiten.

Ook op woensdagnamiddag enthousiasmeren wij onze leerlingen om de kleuren van onze school te verdedigen in diverse interscholensportcompetities. Onze leerlingen nemen het op tegen andere Ieperse scholen in basket, voetbal, volleybal, netbal, badminton en pingpong, en met succes! Dankzij onze deelname aan alle schoolcompetities van de Stedelijke Sportdienst kroont onze school zich ook dit jaar officieel tot “sportschool”.

Een overwinning waar we dit schooljaar met veel plezier aan terugdenken is die van de zwemmarathon gemengd lagere cyclus. Zondermeer trots zijn we ook op onze finalisten van het West-Vlaams kampioen schoolschaken voor het middelbaar. In januari 2020 verdedigen ze onze kleuren op het Vlaams kampioenschap.

Wisten jullie trouwens dat ook leerkrachten elke maandag- of vrijdagnamiddag het beste van zichzelf geven tijdens het badmintonnen of een workout?

Proficiat voor zoveel sportiviteit!

#sportersbelevenmeer