Leerlingensecretariaat

Onder de waterlijn..

Een school is als een schip. Directie houdt de koers aan en leerlingen verkennen nieuwe horizonten met hun leerkrachten als belangrijk kompas. Maar wat als het stormt? Een motor uitvalt? Of een onverwachte weerstand opduikt? Dan leunt dat immense vaartuig op de stabiliteit van de romp.

En die romp, dat zijn wij: de opvoeders op school. In moeilijke of hectische omstandigheden bewaren we de rust. Wat gebroken is, fiksen we. Letterlijk: lockers, boekentassen, smartphones, jassen … Maar evengoed helen we bij ruzies, gebroken harten, lastige thuissituaties, tegenvallende toetsen. We streven constant naar een evenwicht tussen grens en vrijheid. Dat bereiken we door véél overleg, blijvende nieuwsgierigheid in ons vak en vooral door een straffe samenwerking.

Onder de waterlijn zijn we misschien niet altijd zichtbaar, wel onmisbaar?

• maandag en dinsdag: 08.00-11.30u. en 12.40-16.10u.
  • woensdag: 08.00-13.30u.
  • donderdag en vrijdag: 08.00-11.30u. en 12.40-16.10u.