Bib op school

Welkom in onze knusse bib, een rustig plekje in onze school waar leerlingen niet alleen boeken en strips maar ook rust en stilte vinden. Op dinsdag en donderdag zwaaien we de deuren van de bib open (telkens van 12.30 tot 13 uur) en besmetten we leerlingen met de leesmicrobe. We zijn betrokken bij de werking van de Kinder- en Jeugdjury en dagen leerlingen uit met projecten. Zo is er bv. het project ‘Griezelen’ waarbij leerlingen een heus griezelverhaal schrijven. De beste verhalen van deze schrijfwedstrijd verzamelen we in een griezelboek.

Wisten jullie trouwens dat wij met leerkracht mevr. Defauw een echte schrijfster in ons midden hebben? In 2019 bracht ze haar 7de boek ‘In ruil voor paardenballet’ uit!