Boekenlijsten

Systeem handboeken schooljaar 2018-2019

De boekenlijsten voor het schooljaar 2018-2019 zijn hier te consulteren op de website.

Op onze school wordt er bijna uitsluitend gewerkt met leerwerkboeken. Zodoende zijn er weinig boeken die nog tweedehands kunnen aangekocht worden. Op de boekenlijst staat bij ieder boek een opmerking, gelieve deze opmerkingen goed te lezen om dubbele aankopen te vermijden. De opmerkingen die te lezen zijn op de boekenlijsten zijn:

• ‘Nieuw aan te kopen’: Dit boek moet nieuw aangekocht worden.
  • ‘Huurboek’: Dit boek huur je via de school.
  • ‘Zie vorig jaar’: Indien je vorig jaar al op deze school zat heb je dit boek al in je bezit.

Op de website van de school staat de link vermeld waar u boeken online kunt bestellen.

Door het raadplegen van een boekenlijst ziet de leerling welke boeken hij/zij het volgende jaar zal nodig hebben. De bestelling gebeurt online via de link op de schoolwebsite. Daarvoor hebt u de logincode nodig die u ondertussen schriftelijk van de school ontving.

Wat wanneer de bestelperiode afgesloten is?

Bestellen is mogelijk vanaf vrijdag 1 juni tot en met dinsdag 3 juli. Zijn de boeken niet besteld in de bestelperiode dan moet je zelf naar de boekhandel met de boekenlijst. Op die manier worden de boeken rechtstreeks bij de boekhandel besteld en ook daar geleverd.

Afhaling van online bestelde boeken.

De boeken die online werden besteld kunnen op school afgehaald worden op donderdag 30/8 tussen 18u en 20u30.

Betaling van online bestelde boeken

Wanneer u de online bestelde boeken komt afhalen krijgt u op dat moment ook de factuur. De betaling gebeurt uitsluitend via overschrijving achteraf.

Vragen of problemen bij het online bestellen?

Contacteer de boekenverantwoordelijke via griet.detailleur@smsi.be of 057 20 00 62.

Bestellen bij de boekhandel

Je kunt er ook voor kiezen om je boeken rechtstreeks bij de boekhandel te bestellen. Daarvoor ga je met je afgedrukte en ingevulde boekenlijst naar een boekhandel naar keuze. De boeken worden door de boekhandel voor jou besteld en worden daar ook afgeleverd. Je hoeft dan niet naar school te komen om je boeken op te halen.

Via ‘Bestel online’ in de navigatiebalk kan u overgaan tot effectieve bestelling van uw handboeken.